Lausanne

🔴 Për nder të Festës së Muzikẽs - Lausanne , Shoqata Kulturo-Artistike « ILIRËT » , do të shfaqë një koncert të pasur me këngë dhe valle shqipëtare : ➡️ E Premte më 21. 06. 2024 Ora : 21h00-21h45 Vendi : Place de la Palud -Eja dhe ftoji miqtë ! Mirë se vini! 💃 🕺 […]